Anderen over mij

Sjanneke Broekmeulen:

“Riëlle is geknipt voor haar werk: ze kijkt goed naar wie ze voor zich heeft, stelt de juiste vragen, is enthousiast, toegewijd en inspirerend. Ze heeft gevoel voor humor en ziet er altijd prachtig uit, waardoor naar haar kijken meteen een aanmoediging is.

Door het Imago- en het Kracht en Kleur-traject bij Kameleon Kleur & Stijl werd me duidelijk dat ik geleerd heb en gewend ben niet (te veel) op te vallen, terwijl ik graag gezien en gehoord wil worden! Rielle moedigde me aan met kleuren en kleren te experimenteren om te laten zien wie ik wil zijn, waar ik voor sta.

Een spannende reis naar een lang gedroomde bestemming.”

MisjaB:

“Het grijzer worden van mijn haar zie ik als een mooi proces en ik vind het spannend om te zien hoe het uitpakt. Het begon rond m’n vijftigste en ik kreeg toen ook mijn eerste kleuradvies van een professional. Toch bleef ik daarna wat kleur betreft heel voorzichtig en bleef voornamelijk donkerblauw en zwart dragen met een enkel kleuraccent.

Inmiddels is het grootste deel van mijn haar grijs en heb er veel meer behoefte aan gekregen om wat meer kleur te dragen. Kennelijk past het nu ook beter bij me. Maar ook nu wilde ik graag advies van een professional. Ik ben dan ook heel blij dat ik Riëlle juist nu heb ontmoet. Zij kan mij niet alleen vertellen welke kleuren me het best staan, haar advies gaat nog een stapje verder. Door toepassing van de Persoonlijke Kracht Methodiek leert ze me nog beter naar mezelf te kijken en te ontdekken met welke kleuren mijn persoonlijke ik het best in balans is.

Vanaf het moment dat ik voor de eerste sessies bij haar kwam voelde ik me bij haar op mijn gemak. Dat is nodig om in alle vertrouwen met elkaar in gesprek te gaan. Dankzij haar advies komt er nog meer kleur in mijn kleding en mijn leven.”